Menu

Kontingentbetaling efter 1. juli 2021

Charlotte Larsen
01. juli 2021 kl. 10:02
Automatisk kontingentbetaling

 

Information vedrørende overgang til nyt medlemssystem

 

Suså IF overgår i 2021 til nyt medlemssystem. Det betyder, at den kommende, halvårlige kontingentbetaling i juli måned bliver opkrævet via DBU’s system.  

DBU’s medlems- og kontingentsystem, KlubOffice, er i stand til at håndtere kontingentbetalinger automatisk. Du skal derfor fremover – som medlem af Suså IF - betale kontingent via dit betalingskort, lige som du kender det fra andre typer medlemskaber.

Det nye, automatiske kontingentsystem medfører en betydelig besparelse på administration. En administration, der har hvilet på ganske få, frivillige skuldre.

Nedenfor finder du spørgsmål og svar vedrørende overgangen til det nye system. Skulle der være yderligere spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til kasserer Charlotte Larsen på mail: susaaif.2020@gmail.com.

Spørgsmål og svar

Du modtager en e-mail, når det er tid til at betale kontingent. E-mailen indeholder et betalingslink, hvor du skal registrere dit kort til den automatiske kontingentbetaling. Afsenderen er noreply@email.dbu.dk.  

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke modtager e-mailen?

Tjek først dit spamfilter. Hvis den heller ikke findes her, kan du få hjælp til at finde frem til din DBU-profil her: Hjælp til DBU-profil. Det er vigtigt, at din e-mail er opdateret, så vi kan komme i kontakt med dig.

Hvem kan se mine oplysninger?

Dine kortoplysninger er krypteret og er således ikke tilgængelige for hverken DBU eller Suså If.

Hvornår bliver kontingent trukket på mit kort?

Kontingent bliver som altid opkrævet hvert halvår i januar og juli måned. Denne gang 15. juli 2021. Du bliver selvfølgelig notificeret på e-mail inden der bliver opkrævet kontingent.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ønsker at forlænge mit medlemskab?

Hvis du ikke ønsker at være medlem i Suså If, skal du henvende dig til susaaif.2020@gmail.com og bede om at blive udmeldt.

Hvad gør jeg, hvis jeg glemmer at melde mig ud inden en automatisk kontingentkørsel?

Hvis du er tilmeldt den automatiske kontingentbetaling, men glemmer at melde dig ud, refunderer Suså Ifselvfølgelig din kontingentbetaling – og hjælper dig med at udmelde dig. Du skal i så fald henvende dig til kontoret på susaaif.2020@gmail.com.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har et betalingskort?

Hvis ikke du har et betalingskort, kan du lave en særlig aftale om indbetaling af kontingent via bankoverførsel eller på mobil Pay nr. 350058.

Glade fodboldhilsner på vegne af Suså IF,

Kasserer Charlotte Larsen